RSS

About Me

My photo
~A good child is a mirror of a happy family~

Wednesday, January 06, 2010


Label & Banner Contest & Label & Banner Contest/Giveaway

Sesiapa yg belum baca mengenai Label&Banner Contest boleh baca dulu kat sini.Jadi, saya buat updated kali kedua ni adalah untuk sesiapa yg tak nak sertai contest tapi dpt hadiah giveaway dgn cara-cara berikut:

1. Follow blog saya dan blog kedai saya.

2. Hebahkan mengenai Label & Banner Contest & Label & Banner Contest/Giveaway di blog anda.

3. Tinggalkan komen dan link blog anda di sini.

4. Boleh guna gambar di atas.Itu je, simple je kan.

Tapi kalau takde blog camne ye??

1. Boleh email kan kpd seberapa kawan yg anda suka mengenai Label & Banner Contest & Label & Banner Contest/Giveaway dan cc kepada sweetlilcraftshop@gmail.com.

Tapi, jika ada yang nak menyertai contest boleh baca syarat2nya kt sini.

Hadiah giveaway adalah misteri dan pemenang dipilih melalui Random.org ataupun Amjad ^_^.

Ada 3 hadiah akan diberikan.

Kalau ramai, insyaallah..boleh tambah lagi ^_^

Hadiah contest dan giveway adalah berasingan.Sesiapa yg menyertai contest secara tak langsung tersenarai utk dpt hadiah giveaway.

Tarikh tutup: Pukul 11.59pm pada 15hb Januari 2010.

For Malaysian only

2 comments:

wansteddy said...

salam puan blog, malu saya nak bagitahu, tp ada perubahan syarat dlm giveaway ni. jemput2 singgah blog penaja saya. juz addlink blog dan jadi follower beliau. mudah je.

ini linkblog penaja saya yang baik hati http://saricorner.blogspot.com/.

kalau dah update sila maklumkan pada saya yep. tqvm.

ps: syarat2 yg len2 ok dah :)

wansteddy said...
This comment has been removed by the author.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

mamapayish member card